om Cytokininer

Ecos fantastiska ”anti-aging”  fytonäringsämnen

De flesta ”anti-aging” produkterna ger endast ett kortsiktigt intryck av ett mer ungdomlig utseende utan att effektivt förbättra den fysiska hälsan. Kokos vatten är, emellertid ett av endast en handfull naturlig ämnen, som är känt för att bromsa och även vända effekten av åldrande vid den cellulära nivån genom att både möjliggöra friska cell delningar och genom blockering av nyckel faktorn i åldrandets process – nämligen de fria radikalerna.
Hur gör kokos vatten detta? Med potenta fytonäringsämnen som kallas cytokininer

Vad är Cytokininer?

Cytokininer är specialiserade växt fytonäringsämnen som stödjer sund celltillväxt genom att stimulera korrekt celldelning i växter och, som forskning har funnit, även i mänsklig vävnad.  Fröna är särskilt rika på cytokininer eftersom de innehåller stora mängder näringsämnen som  är nödvändiga för deras snabba tillväxt, differentiering och immunologisk hälsa. Kokosnöten, som är det största fröet i världen, har det högsta antalet av detta fytonäringsämne av alla växter¹.

Hur kan Ecos"Natural Coconut Water” vara till nytta för mig & mina kunder?


1 – Slätare, mjukare och friskare hud ... naturligt.
2 - Reducerad återhämtnings tid efter massagebehandlingar på grund av dess hydratiserande egenskaper och naturligt förekommande elektrolyter.
3 - Naturlig Fasta & Viktminsknings Dryck:
Med få kalorier men högt antal fytonäringsämnen, hjälper Ecos till att upprätthålla energin och den mentala skärpan under en juice fasta.
4 - Låg Syramängd: bra för alkaliska dieter och skonsammare på tändernas emalj, varför Ecos är bra för leendet J
 5 - BPA - fri förpackning, rekommenderas för gravida, mödrar och barn. Höga halter BPA har förknippats med utvecklings störningar hos små barn.
6 - Bättre Hel kropps Hydration: kokos vatten är den enda dryck som används intravenöst för att rädda människors liv. Den kan återfukta snabbare än enbart vatten när kroppen redan är i ett uttorkad tillstånd.
7 – Plantager som levererar Ecos kokosnötter genomgår ekologisk certifiering.
Denna process förbjuder användning av skadliga bekämpningsmedel och konstgödsel, vilket resulterar i en helt naturlig produkt.

__________________________________________________________________________¹Dr.Bruce Fife, Coconut Water for Health & Healing, Picadilly Books, Ltd., Colorado Springs, CO, 2008, p.119.