Röster om Ecos

Här följer några kommentarer från Ecos användare:

(Kundbrev 2016-06-28) Mitt namn är Erik och jag är född med en förändring i mina Njurar som heter Gitlemans Syndrom vilken gör att mineraler/elektrolyter inte tas upp av kroppen utan följer med urinen ut. Sjukdomen gör att jag väldigt lätt blir uttorkad då jag förlorar vätska mycket snabbare än andra samt att elektrolyt bristen ger mig kraftiga kramper i alla större muskelgrupper. Jag har under hela mitt liv fått åka in till Sjukhuset och tillföra bl. a. Kalium intravenöst. Detta är en mycket smärtsam behandling då jag får så starka doser eftersom man måste tillföra mer än vad kroppen hinner göra sig av med. Min dos är 100 millimol i halvliters påsar som skickas in i kroppen på 6 timmar plus att jag har tagit upp till 50 tabletter med kalium 10 tabletter magnesium 10 tabletter natrium. Då detta är väldigt starkt för magen har jag också fått äta magsårs medicin. Sedan tre år tillbaka har jag legat inlagd på sjukhus ca 3 dygn per vecka för att medicineras. En dag kom min sambo hem med en förpackning Ecos kokosvatten och bad mig testa detta då det hade en hög halt av kalium och övriga elektrolyter, och så trodde hon det skulle hjälpa mig med vätskebalansen också. Jag provade med en viss skepsis då det finns så många ”mirakel mediciner” på marknaden men jag kände en förändring omedelbart då jag började känna mig piggare och efter en veckas test hade mina värden inte sjunkit alls så mycket som det brukade. Min läkare var lika skeptisk som jag var den första tiden och trodde inte riktigt att drycken kunde hjälpa så mycket, men siffrorna talade sitt tydliga språk och nu är även han övertygad om att detta hjälper mig. När jag för några månader sedan opererade bort en njure testade vi att dra ner på intaget av kalium och övriga mediciner. Detta funkade inte så jag fick order att återuppta mitt höga tablett intag med 40 till 50 tabletter.  Jag tog beslutet att testa dricka en liter kokosvatten per dag istället och det funkar mycket bättre än tabletterna- Det hjälper mig både med att hålla värdena på någorlunda nivå och hålla mina kramper i schack. 

- Erik Bergqvist Konsument av ECOS, Jönköping

-------------------------------------

(Konsumentbrev) "Jag vill berätta om hur bra Ecos kokosvatten har fungerat för min släkting. Hon bryr sig dock väldigt mycket om sitt privatliv och vill därför inte synas med namn eller andra detaljer som kan avslöja hennes identitet. Sedan flera år lider hon av en sällsynt tarmsjukdom som resulterade i att hon inte kunde äta fast föda och hade problem med flytande kost. Under många år har hon varit beroende av sondmatning. Efter en tarmoperation i våras hade hon stora svårigheter att komma igång med flytande näring igen, och var ursprungligen beroende av regelbunden vätska att inte bli uttorkad. Hon kunde inte dricka mer än små mängder vanligt vatten, men av någon anledning det visade sig att hon tolererade Ecos kokosvatten mycket bättre och att det dessutom smakar mycket bra gör inte saken sämre. Tack vare Ecos kokosvatten, har hon nu inte lidit av uttorkning ens under de varmaste dagarna. Hon kan även dricka det relativt snabbt utan att drabbas av illamående eller buksmärtor, vilket inte har varit möjligt med något annat märke eller vätska hon försökt med tidigare.”

Med vänliga hälsningar, Margaretha E.

--------------------------------------

 

"Jag gillar kokosvatten! Rätt kokosvatten! Jag är ganska kräsen med att inte dricka vilket kokosvatten som helst. Min favorit är ju förstås att dricka direkt från den gröna kokosnöten, skördad på plats någonstans söderöver. Så det är en lyx att få ta del utav kokosvattnets välgörande effekter trots att jag befinner mig långt ifrån Bali, Thailand eller någon annanstans där kokosnötter växer som klasar i kokospalmen och den hackas upp med en stor kniv. Ecos kokosvatten smakar fräscht, uppfriskande och nästintill som direkt från en kokosnöt. Det ännu mer lyxiga är att den kommer i en chokladvariant – som att dricka en chokladkaka. Perfekt som ”lördagsgodis”! Lördagsgodis som bygger upp kroppen, inte bryter ned den."

-Erica Palmcrantz Aziz, Rawfood Guru (Rawfood by Erica), författare, inspiratör, entrepenör 

------------------------------------

 

"Vilket fantastiskt kokosvatten. Bästa i Sverige so far... Kom precis från Miami och är van vid en viss standard, som ni håller.
Jag är så glad att detta kommit till Sverige. Testa själv..."

Filippa Salomonsson, Raw Clariyt AB, Holistic Health Coach, bloggare på aftonbladet.se och kolumnist på Sofis Mode

_______________________

 

"Jag har testat ganska många olika märken även när det gäller kokosvatten men inte hittat något som varit mer än "ok" TILLS NU DÅ! Jag öppnade mitt paket, hällde upp i ett glas och d-r-a-c-k..... Jag höll på att smälla av! Ecos kokosvatten är himmelskt gott!! Jag skulle kunna hinka i mig en liter på nolltid! Halle min dar! Passar jag mig inte förvandlas jag väl snart till en (vattenlöpande) kokosnöt...

-Ingmarie Nilsson, Journalist, författare, löpcoach, yogalärare, specialistsjuksköterska och f.d elitlöpare

------------------------------------

"Idag satt jag vid en polkant och blev bjuden på kokosnötsvatten av det godare slaget. Ecos kokosnötsvatten. Faktiskt förvånandsvärt gott! Alltså riktigt, riktigt gott:"

-Sara Rönne Skidinstruktör, cyckelinstruktör, anlitad inspiratör, utbildare och föreläsare. Sara driver bla bloggen träningsglädje vilken är en av de äldsta och största träningsbloggarna och har under flera år utsetts till en av de mest inflytelserika bloggarna. www.traningsgladje.se

-------------------------------------

"Vi säljer mycket kokosvatten och har testat många olika sorter. Nu har vi hittat Ecos, ett alternativ med det bästa innehåll vi haft. Vi säljer deras naturella variant som är av 100% rent, äkta kokosvatten. Att vi sedan tycker den är grym smakmässigt ser vi som en ren bonus!"

- Hanna Larsson Näringsterapeut, PT, Hälsorådgivare, Yogalärare samt lärare på näringsmedicinska skolan. www.nylivsstil.se

---------------------------------------