Varför ska man dricka ECOS

ECOS kokosvatten är en helt naturlig dryck som återställer vätskebalansen bättre än vatten. Det innehåller viktiga salter och mineraler och har en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater som snabbt återställer vätskebalansen i kroppen. Det renar kroppen från gifter,återfuktar och ger snabb energi. Eftersom att just ECOS kokosvatten är alkaliskt kan det även hjälpa kroppen till ett högre pH värde. Det kan stärka kroppen på många sätt och motverka sjukdom,åldrande mm.

 

Varför är det viktigt med en bra Vätskebalans?

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten för att prestera påtopp. En balanserad kost liksom vätskebalansen påverkar hur vi mår. ECOS kokosvatten, som i det närmaste innehåller en perfekt balans av elektrolyter och kolhydrater, återfuktar t.o.m. en redan uttorkad kropp snabbare än vatten.

 

Vad är elektrolyter och vad är de bra för?

Elektrolyter är mineraler som påverkar cellernas vätskebalans.De viktigaste elektrolyterna ärkalium och natrium men även magnesium, kalcium och fosfor. Tillsammans reglerar de kroppens salt och vätskabalans. ECOS kokosnötsvatten innehåller en större mängd (50-100% mer än andra märken) kalium än natrium vilket gör att drycken blir alkalisk (basisk). Kaliumet kan även minska svullnad,hjälpa mot kramp, reglera blodtryck och hjälpa njurarna i sin utrensning.

 

Medellånga Trigycerider

Kliniska studier vid Columbia University´s center för fetma & näringsforskning i New York har visat att MCT minskar hungern och bränner fler kalorier under metabolism jämfört med vanliga fetter. Det föreslås att man bör använda MCT istället för vanliga fetter vid syftet att minska i kroppsfett. Ecos Mörk Choklad innehåller hela 3g MCT/portion (125ml). 2-4 portioner rekommenderas per dag.

 

Anti-aging

Ecos kokosnötsvatten innehåller fytonäringsämnen som sägs bromsa åldrandet genom att förstöra de fria radikalerna.De viktigaste fytonäringsämnena mot åldrandet kallas för cytokininer vilka stödjer sund celltillväxt genom att stimulera rätt celldelning och minska mängden fria radikaler.Att dricka ECOS kan därför ge dig en slätare,mjukare,friskare och mer ungdomlig hud.

 

Högsta kvalité

Ecos är det enda märket av kokosvatten som använder den bästa källan med högre kvalité, nämligen "Maphrao Num Hom" kokosnötter. Det är en mer sällsynt art av kokosnöt vilka föredras i Thailand och används vid festligheter för sin goda smaks skull :)

 

/ReHydrate